logo

EXPERIENŢA SUPREMĂ A DANSULUI ÎN CLUB SOUND, SHOUMEN


Ce îi este necesar unui club de dans pentru a fi cel mai avansat din punct de vedere tehnologic din Bulgaria? Se poate întâmpla aşa ceva în condiţii de criză economică şi politică şi cum a devenit Shoumen cea mai la modă destinaţie de club din ţară?

Răspunsurile la aceste întrebări se află în oraşul menţionat, unde ambiţia unei echipe de profesionişti de a face o schimbare drastică a vieţii de club a condus la deschiderea Club Sound la data de 01 martie. Fiind încă într-un stadiu iniţial această nouă locaţie de pe harta noastră nepopulată cu cluburi a început să îndeplinească cerinţele necesare pentru o experienţă de club cu adevărat extremă în toate aspectele ei.

Începutul poveştii stă într-un cinema vechi în care, pentru mai mult de şase luni de zile, s-a construit intensiv pentru a-l converti într-un centru modern de propagandă al culturii de club.

Arhitectura, compusă dintr-o sală mică şi una mare, este mai mult decât potrivită, deoarece permite desfăşurarea unor evenimente de mărimi şi feluri diferite. Interiorul sugerează confortul, fără clişee, iar echipamentul audio vizual de ultimă generaţie oferă oportunitatea de a realiza o petrecere dansantă unică.

Sunetul de lux este un accent principal în club, aşa cum reiese şi din numele său. Ca să îl obţină, proprietarul Svilen Dimitrov, îmbrăţişează ideea unui sistem compus integral din produse de la Martin Audio în mod asemănător cu cele mai bune cluburi din lume. El ne-a împărtăşit: „Alegerea echipamentului este de o mare importanţă pentru viitorul fiecărui club. De aceea am investit în cel mai bun! În ultimii zece ani Martin Audio au avut cel mai mare număr de realizări de succes în materie de cluburi, fără să includem şi Ministry of Sound unde sistemul este unic.”

La baza sonorizării sălii mari sunt patru boxe W8VDQ, subliniind conceptul seriei revoluţionare MLA de la Martin Audio, care a câştigat deja prestigiosul premiu “Parnelli” la categoria „Sunet”, precum şi premii de la cele mai prestigioase forumuri audio PLASA şi Musikmesse. Secţiunea de bas este compusă din patru WS218X. Toate sunt alimentate prin şase amplificatoare digitale cu două căi MA5.2K, controlate printr-un microprocesor, care în plus faţă de puterea lor monstruoasă şi imaginea sonoră incredibil de precisă şi detaliată au şi dimensiuni compacte şi greutate izbitor de mică: 5200Watt la 8 kg.

Efectele vizuale sunt realizate pe baza iluminării LED de la 12 capete mobile, 8 scannere şi 24 reflectoare, cu un flux luminos total de 200 000 lumeni în peste 16 000 000 culori. Bila disco clasică de un metru este o parte obligatorie a spectacolului de lumină. Ceea ce o evidenţiază este indiscutabil unicul laser multicolor din ţara noastră cu o putere reală de 4000 mW, motoare scanner modificate cu viteză de 80 000 pps, diode RGB pentru a le face pe toate mai complexe şi mai impresionante, completat cu un sistem de oglinzi pentru show multi-rază. Este produs în Germania de către experimentatul lider mondial Tarm Showlaser, în acord cu cele mai înalte cerinţe privind tehnologia şi siguranţa modelării scenelor clasice şi 3D.

Echipamentul DJ, este de asemenea de ultimă generaţie. Playerele CDJ-2000 de la Pioneer sunt preferate de către cei mai mulţi artişti datorită posibilităţii de a lucra cu o gamă largă de medii de memorie profesională, controlere şi soft, precum şi datorită „citirii” cu precizie. Ele se completează cu mixerul digital DJM-2000 de la Pioneer. Sistemul de monitorizare este excepţional de confortabil – două boxe F15+ din seria Blackline, care transmit cu uşurinţă către DJ energia şi atmosfera de pe scena de dans.

Sala mică are două nivele şi oferă mai puţină presiune sonoră şi mai multă impresie de „răcoare”, dar un compromis în ceea ce priveşte calitatea sunetului iese din discuţie deasemenea. Acest lucru este asigurat de patru boxe model AQ8 de la Martin Audio şi două de joasă frecvenţă AQ212. Sistemul este completat cu amplificatoare MA3.0 şi MA2.0 de la acelaşi producător. Două playere CDJ-850 şi din nou un mixer DJM-2000 de la Pioneer completează acest puzzle audio.

Tehno-starul francez DJ Maverickz care a şocat Shoumen în noaptea deschiderii clublui a avut plăcerea şi onoarea să lucreze cu acest vârf audio şi tehnologic pentru prima dată. După o plimbare pe scena de dans, el a declarat către camera de la обичам-музика.net: ”Alchimia între sunet şi lumini aici, în Club Sound este literalmente impresionantă. Sunt cu adevărat fascinat de instalarea de aici!”.

Legenda clubbingului naţional DJ Steven din Metropolis a fost al doilea oaspete al clubului. După setul său, în compania unor prieteni şi fani, el a rezumat avantajele sunetului de la Martin Audio în Club Sound: ”Caracteristicile precedentului sistem numărul unu din Bulgaria sunt departe în spate prin comparaţie cu sistemul de aici”. După această recunoaştere, conducerea clubului a preluat conducerea în business.

 
EN RU
RO
TR

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval