logo

CLUB „SOHO” – UN CONCEPT DE AVANGARDĂ ŞI UN STIL PERFECT AL SUNETULUI DE CLUB


Chiar înainte de Crăciun, primul club de acest fel, cu design de interior exclusivist, realizat de profesionişti renumiţi, a fost deschis pentru locuitorii şi oaspeţii oraşului Razgrad.

Stilul inovator al clubului „SOHO” este opera designerilor profesionişti de la Studio „Goev”. Într-o sincronizare absolută cu conceptul complex al clubului este muzica – delicată şi uniformă ziua, provocatoare şi incitantă la ore târzii din noapte. Starul acestei combinaţii neconvenţionale este sistemul de sonorizare de la marca renumită pe plan mondial Martin Audio. Conceptul clubului este bazat pe metamorfozarea unui bar cu cafea şi mâncare într-un club de noapte. În „SOHO” sunt combinate cu îndemânare ambianţa plăcută, programul bogat în evenimente, iluminarea impresionantă şi, bineînţeles, un sunet perfect.

Numai câteva luni mai târziu, când vremea de afară va fi mai caldă, „SOHO” va oferi oaspeţilor săi o grădină de vară, şi loc de joacă pentru cei mai mici vizitatori ai clubului. Până atunci, în zilele de party, DJ renumiţi vor menţine un nivel ridicat al emoţiei. În restul timpului evenimente tematice îi aşteaptă pe oaspeţii clubului de noapte. Despre aceasta ambiţie de-a sa, domnul Mariyan Kirilov, proprietarul clubului „SOHO”, a declarat: „Am auzit despre sistemele Martin Audio şi despre rolul lor în evoluţia vieţii de club pe plan mondial deoarece sunt folosite de un număr de cluburi de noapte de renume. Am luat legătura cu reprezentanţii lor pentru Bulgaria, care ne-au făcut cea mai bună ofertă pentru scopurile noastre. Ne-a plăcut faptul că ideea lor despre sistem este, la prima vedere, foarte pură, dar rezolvă infailibil toate aspectele complexe ale designului de interior”.

Ritmul perfect al muzicii este întreţinut de către componentele audio profesionale de ultimă generaţie ale faimoasei companii londoneze Martin Audio: patru boxe „two way” AQ8, patru subwoofere AQ112, două boxe de bandă largă C115, un controler de sistem AQX, şi amplificatori digitali MA3.0 şi MA1.4.

Combinaţia explozivă de confort atrăgător, sunet zguduitor şi iluminaţie spectaculară şi de calitate situează club „SOHO” în avangarda celor mai vizitate destinaţii de club din Bulgaria.

 
EN RU
RO
TR

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval