logo

MASKARLAD A DEVENIT CEL MAI DE SUCCES PARTY IN VARNA, DE ANI DE ZILE ... SI CU SUSTINEREA LUI MARTIN AUDIO


Pe data de 01.11.2014, ca o continuare a serbarii de Halloween, party-ul s-a transformat intr-o serbare a Tuturor DJ Sfintilor, care au curatat sufletele a peste opt sute si cincizeci de fani, prin energie de club si dansuri.

Organizatorii de la The Mutex Event, au ales drept arena a evenimentului o locatie ce ofera trei sali, desemnate in mod simbolic Unu, Doi si Trei. In prima sala DJ Borg, Ivaylo, Deep George, Tee Kay, Marcon, Martin Green, Mitach si Anyos au pus set-uri house, deep si tech. In sala nr. Doi au facut mixaje Inert, Plexible, Vladin, Blagov, Zool, Kozin, Kenny K, Yavor Golemanov stil tech house, minimal si techno. Sala a treia a fost un punct de plecare spre celealte doua - un loc ce s-a transformat intr-un centru al emotiilor de party. Acolo s-a pus muzica jazzy si funky Jijo, Emotion, The Phantom, Nicooly, Ivo But Not, Marcel, Fozi si MC T, care a "inchis" party-ul la orele 10,00 a doua zi. Energia imensa in aceasta sala mica s-a acumulat in public, fiindca muzica s-a pus in cel mai frumos si emotionant mod cu sistemul unic audio oferit de Martin Audio, pus la dispozitie in mod gratuit de catre compania Imperia AV, reprezentanti exclusivi ai companiei londoneze, un compliment fata de organizatori. "Ne bucuram ca Mutex au acceptat ideea noastra de a le sustine in organizarea grea cu sound profesional de clasa inalta. Speram ca aceasta sustinere va escala nivelul party-urilor organizate de ei. Suntem pregatiti sa sustinem cu sound original de club pe oricine ne cere ajutorul cu o idee de eveniment muzical bun.” Au declarat cei de la „Imperia”.

Oamenii ce urmaresc evenimentele si party-urile in regiunea Varna sunt uimiti si plini de speranta de succesul Maskarlad. Este clar ca beat-urile de club deja progreseaza mai bine inafara cluburilor. Excelent!
 
EN RU
RO
TR

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval