Нашата фирма е официален представител и оторизиран сервиз за България на редица европейски производители. За повече информация за тях, моля разгледайте тази страница и посочените долу препратки към техните уебсайтове.

Най-известната фирма в света на DJ и Hi-Fi дозите за грамофони. Ръчно произведени в Дания за савършен звук.

Ценова листа Ortofon


Davis Acoustics е основана в началото на 80-те във Франция, като семеен бизнес, производител на говорители с екзотични мембрани като графит, кевлар и въглеродни нишки за множество марки, като Apertura, Avantgarde Acoustics, Goldmund, Jadis и MBL. С течние на годините разработват и развиват свои собствени серии тонколони, завладели света с автентичното си меко звучене и непобедимото отношение цена/резолюция на звука.Фирмата Atoll Electronique е основана през 1997 г. и нейната философия е да запълни една ниша в пазара на истинска High-End аудио електроника насочена към аудиофилите с умерен бюджет.

Ценова листа Atoll


Близо 40 години базираната в Боръмуд, Англия, Michell Engineering е специализирана в производството на превъзходни, ръчно изработени грамофони, сред които Tecnodec, легендарният Gyrodec и зашеметяващият Orbe. Грамофоните Michell са прецизни инструменти проектирани и произведени, за да възпроизведат звука възможно най-близо до оригинала.

Ценова листа Michell Engineering
Емблематичен производител на най-висок клас професионална аудио техника от Англия.

 
EN RU
RO
TR