"ИМПЕРИЯ АВ" е просперираща фирма в областта на професионално, домашно озвучаване и сценична техника. Нашите приоритети са проектиране, изграждане и сервизиране на озвучителни системи и ефектно осветление с широко приложение – дискотеки, барове, ресторанти, конферентни зали, търговски и бизнес сгради, хотели, жилища и други. Също предлагаме алуминиеви фирмени конструкции за шоубизнес и рекламни съоръжения, както и гъвкави решения за сцени, статични и подвижни подиумни системи и дансинги.

Нашата фирма е официален представител и оторизиран сервиз за България на редица европейски производители. За повече информация за тях, моля разгледайте тази страница и посочените долу препратки към техните уебсайтове.

Най-известната фирма в света на DJ и Hi-Fi дозите за грамофони. Ръчно произведени в Дания за савършен звук.

Ценова листа OrtofonФирмата Atoll Electronique е основана през 1997 г. и нейната философия е да запълни една ниша в пазара на истинска High-End аудио електроника насочена към аудиофилите с умерен бюджет.

Ценова листа AtollБлизо 40 години базираната в Боръмуд, Англия, Michell Engineering е специализирана в производството на превъзходни, ръчно изработени грамофони, сред които Tecnodec, легендарният Gyrodec и зашеметяващият Orbe. Грамофоните Michell са прецизни инструменти проектирани и произведени, за да възпроизведат звука възможно най-близо до оригинала.

Ценова листа Michell Engineering

 

 
EN RU
RO
TR