УНИКАЛЕН ПО РОДА СИ ПАЗАР ЗА ВИНТИДЖ ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВЪВ ВАРНА


В световен план, през последните няколко години, музикалната статистика отчита стабилен растеж на продажбите на грамофонни плочи. Все повече изпълнители представят на публиката новите си албуми издадени и на винилови дискове. Това определено се харесва, но най-висока цена и стойност за посветените колекционери и аудиофили продължават да имат старите, оригинални, музикални издания на грамофонни плочи. Те ни представят автентичния почерк на на своето време, оставили са отпечатък върху културното развитие и ни показват грижата, с която са били съхранявани през годините. Именно това се крие под етикета „Винтидж” в съвремието ни.

Такава е и идеята на ораганизаторите на пазара за плочи от фирма Мюзикшоп – да предложат на феновете на различни стилове нещо повече от записи. Музикална емоция на брега на морето с носталгия към отминалите дни и освежаваща напитка от бар "Кубо". Именно там, на крайбрежната алея във Варна, ще се проведе пазарът през периода 24-26.07.2015. Ще бъдат изложени над 2000 оригинални издания суинг, джаз, фънк, рок, поп, кънтри и класика, редки аудиофилски екземпляри от 180 грама винил и специални колекционерски издания(box set). Предвидена е възможност за прослушване на плочите на място. Ще бъде отворено от 10:00 до 20:00 часа.

Организаторите имат още една изненада- можеш да изтеглиш талон за -20% отстъпка от цените на всички плочи от тук.

Пазарът за винтидж плочи е нещо, което има нужда от теб! Не пропускай да бъдеш съпричастен към тази интересна инициатива!

 

 
EN RU
RO
TR