logo

HOTEL AQUA VIEW – O INVESTIŢIE DE CLASĂ ÎNALTĂ A AVUT UN SUCCES REMARCABIL


La cea de-a 16 ediţie a ceremoniei, organizate de către Asociaţia Bulgară a Hotelurilor şi Restaurantelor (ABHR), de decernare a premiilor anuale pentru realizări din domeniul turismului, s-a acordat hotelului Aqua View premiul „Hotel maritim de vacanţă al anului 2012”.

Evenimentul a avut loc la data de 4 decembrie 2012 în „Grand Hotel Sofia” în prezenţa a multor oaspeţi şi manageri de top din domeniul turismului. Nominalizarea prestigioasă a hotelului Aqua View a fost înmânată de către d-l Blagoy Raghin, preşedintele Bordului ABHR. Evenimentul oficial a fost onorat şi prin prezenţa Ministrului economiei, energeticii şi turismului Ivo Marinov.

„Acest premiu este o recunoaştere extraordinară pentru ceea ce am realizat noi. Am pornit cu ideea de a crea ceva de adevărată frumuseţe şi calitate, şi am reuşit s-o realizăm. Premiul nu a întârziat. Am avut un succes imens încă din primul sezon estival după deschiderea hotelului. Pentru anul acesta ne aşteptăm la rezultate şi mai bune.” au comentat cei de la managementul hotelului.

De ce trebuie să dispună un hotel, ca să primească unul dintre cele mai prestigioase premii din domeniul serviciilor turistice? Cum numai în limitele unui sezon Aqua View a avut un asemenea succes şi a reuşit să fure premiul.

Doar o singură privire este de ajuns pentru a primi răspuns la întrebări. Hotelul este creat cu bun gust şi stil, iar acest lucru se simte încă de la prima vizită. Materiale naturale din lemn şi piatră sunt specifice interiorului, care este creaţia studioului de design „Аrchthink” EOOD. La dispoziţia oaspeţilor sunt panorama unică spre mare, wine-bar sofisticat şi meniu A-la-Carte, zonă de relaxare cu proceduri SPA.

 
EN RU
RO
TR

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval