logo

Barul La Playa din Varna cu un interior complet renovat şi un sistem Martin Audio fără compromis


01.06.2012 este data oficială de lansare a unui club complet renovat pe plaja din Varna - barul "La Playa".

În afară de noul interior vizitatorii clubului au posibilitatea să se bucure de sunetul soft, dinamic şi fără compromisuri, garantat de liderii globali în domeniul sistemelor de boxe high-end profesionale Martin Audio şi furnizat de echipa reprezentanţilor oficiali ai companiei pentru Bulgaria – compania „Imperia AV”.

Clubul este înzestrat cu 8 boxe satelit AQ8 de la „Martin Audio”, instalate pe loc şi împărţite în 3 zone – zona acoperită, zona din faţă în aer liber şi linia de întârziere, care acoperă locurile cele mai îndepărtate pe plajă. Cele patru boxe de bas AQ212 sunt amplasate de-a lungul limitei dintre zona în aer liber şi zona acoperită. Unitatea de amplificare este compusă din amplificatoare МА2.0 şi МА3.0 – câte două aparate din fiecare model, conduse printr-un controller digital DX1.5. Un rol semnificativ în obţinerea unei calităţi de studio a sunetului este jucat de cablurile de semnal şi de putere instalate, Van Damme, cu acoperire cu argint. Specificaţia echipamentului pentru DJ livrat de către „Imperia” include şi 2 playere din ultimul model Pioneer CDJ850, care şi-au făcut premiera pentru Bulgaria în „LaPlaya” precum si mixerul Allan&Heath Xone:42.

Milen Minkov, de la conducerea barului a declarat: „Eram în căutarea unui sistem care să ne ofere un sunet de lounge, soft, şi uniform distribuit dar care, în acelaşi timp, să contribuie cu putere si dinamică la orice spectacol live sau DJ. După o scurtă demonstraţie pe loc, ne-am convins pe deplin, că Martin Audio este singura alegere care putea oferi aceasta combinaţie complexă la un preţ rezonabil! Configurarea şi plasarea sistemului au părut să fie neaşteptat de rapide şi uşoare.”

Pentru deschiderea noului sezon, gazdele au invitat pe artiştii de la Tri-O-Five, care încă o dată au dezvăluit imensul lor potenţial muzical şi au dovedit că sunt de neegalat - funky şi soul. Încă de la sound check, vocea catifelată a lui Michael Fleming a „scăpat” cuvintele: „De multă vreme nu m-am mai auzit pe mine însumi in acest fel”, iar DJ ilko, care a văzut aproape totul în acest „business”, a zâmbit continuu pe tot parcursul evenimentului, sonorizat de monitoarele Martin Audio. „S-a dovedit că în acest sistem noul meu controller Traktor a putut genera cu uşurinţă armoniile şi vibraţiile pozitive, pe care le caut întotdeauna!”, ne-a împărtăşit el.

Imediat în a doua seară, „La Playa” a făcut primul mare cadou clienţilor orientaţi către clubbing. În jurul orelor 00:30, Silicone Soul au preluat controlul platanelor. Interesul excepţional de mare pentru formaţie a făcut ca peste o mie de persoane să vină în ”La Playa”. În ciuda condiţiilor extreme, dispoziţia clienţilor nu a fost stricată de frecvenţele de bas „lame” si de înaltele distorsionate obişnuite pentru asemenea petreceri. Setul compact şi dinamic, condimentat cu o utilizare elegantă a mixerului, care includea corectarea frecvenţelor joase şi înalte chiar pe parcursul mixării au confirmat renumele acestei formaţii de profesionişti fără compromis.

Felicitări tuturor!
 
EN RU
RO
TR

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval