logo

Cubo – Renaşterea


Oricine, care a vizitat măcar o dată plaja de sud a capitalei mării şi s-a impregnat de atmosfera unică a acestui loc, ştie ce inseamnă CUBO pentru cetăţenii şi oaspeţii inteligenţi ai Varnei. Pentru ei toţi, la fel ca şi pentru proprietarii şi pentru personalul localului exista până de curând o singură întrebare – o să mai existe în continuare Cubo?


Ca şi renăscut, cu un spaţiu nou şi mai mare pe fâşia de plajă, transformat într-un bar-hacienda, această oază neobişnuită a început noul sezon cufundat în dozele familiare de originalitate, imaginaţie şi multă muncă. Muncă motivată şi de dorinţa de a lupta cu scepticismul tuturor celor care credeau că fanii adevăraţi ai ritmurilor necomerciale de nu jazz, funk şi soul ar putea încape într-un loc care nu depăşeşte dimensiunile unei marchize. Ei toţi pot deja să-şi desfăşoare în voie simţurile.


O adevărată atmosferă de concert este creată de scena nou-nouţă, ridicată în mai puţin de o zi, acolo unde sunt concentrate boxele din matricea micro-line Omniline, aparţinând Martin Audio reprezentată în exclusivitate în Bulgaria de compania „Imperia AV”. Cu ani în urmă, când au fost montate pentru prima oară în Cubo, ele au provocat un adevărat scandal printre fani şi printre profesionişti cu impunătorul raport dintre mărime, aspectul exterior, puterea şi calitatea sunetului. Daniel Dragoev, co-proprietarul barului comentează: “După lunga noastră cooperare de succes cu reprezentanţii Martin Audio nici nu a fost nevoie ca dânşii să ne prezinte o simulare de software pentru noua configurare a boxelor. Am fost siguri de rezultatul optim.”


Acum sistemul este completat cu patru elemente noi în matricea liniară, din cauza extinderii clubului cu terase, împreună cu amplificatoarele МА2.8Q , MA 1.3S şi MA 4.2S, controlerul DX 1.5, două unităţi Blackline S18+ de frecvenţă joasă şi un mixer Rodec MX-180 Original, toate fiind o garanţie pentru sunetul soft si incitant, care până de curând a fost un tabu pentru litoralul Mării Negre.


În spatele panoului de mixare au trecut deja artişti cunoscuţi pe plan mondial ca DJ ALA şi Aaron Dae, iar DJ Ilko, DJ Marten, DJ George Quest, DJ Hot Topp şi Crazy P, precum şi legendarul John Morales (Studio 54) au confirmat prezenţa lor până la sfârşitul verii. Ei toţi, precum şi senzaţia locală Jazz Profilaktika, Ruth Koleva şi Ficho (Phuture Shock), FM Funky Miracle, chitarele acustice fierbinţi de la Rumba Aficionado şi mulţi alţii promit încă o vară fierbinte de club. Administraţia barului promite şi o mare surpriză pentru fanii cei mai loiali, care deocamdată este ţinută în secret.


Astfel, cu riscul să fim acuzaţi de şovinism local, noi în Varna continuăm pur şi simplu să susţinem că acest Cubo e bun!

 
EN RU
RO
TR

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval